diumenge, 22 de febrer del 2009

Vaig d'estreno :)

Ohh!! avui he estrenat moltes coses!! aquest conjunt rosa me'l van comprar els papis a l'H&M i els mitjonets... regal dels tiets i cosinets!! xulos eh??

A la tarda, el papi m'ha banyat, i també he estrenat aquesta capa de bany!! El Joan i la Gemma me la van regalar i aquesta ovelleta és tan xula!! Com sempre diu la mama, sóc molt afortunada...

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

UUUUUUUuuuiii!!! tinc una amiga que ja es "Gran" (però gran "de veritat" eh? més de 30 anys!!) que li encanta la Hello Kitty!! si veies els teus mitjonets :-))

Assumpta ha dit...

T'he guanyat, tiet Cesc!! jejejeje

Anònim ha dit...

Quina passada que guapa! jeje

Anònim ha dit...

Hola!
No saps qui sóc i jo no sé qui ets, però he trobat el teu blog i m'ha emocionat!

Primer he llegit el teu sobre els nens del cole d'avui i he pensat "m'agrada aquesta noia". Jo vaig deixar de ser profe per canviar de ciutat, i porto uns diens pensant en tornar a Sabadell i treballar en el que veritablement m'agrada.

I...quan he vist que tenies una nena, m'he possat a xafardejar, i...m'ha emocionat molt llegir i veure les fotos! I res, no podia deixar d'escriure i felicitar-vos per la nena tan guapa que teniu!!!

Anna ha dit...

ei!! hola anònim, moltissimes gràcies per passar per casa nostre!! podies haver deixat el teu nom.. :)

Bé, el millor que hi ha a la vida, és fer les coses que t'agraden, i si a més a més hi pots treballar doncs molt millor, molt ànims !!

Anònim ha dit...

ay, perdona. Es que els blogs encara són un món desconegut per a mi.

sóc Yolanda. Sóc de Sabadell, però ara estic a Saragossa. Moltíssimes gràcies a tu també. La teva cançó de Hakuna Matata crec que defineix la vostra vida i és molt animador. Bé, solament és una intuició...

De veritat de la bona, moltíssimes felicitats i que sigueu així de feliços sempre!!

zel ha dit...

I que guapa estàs, Anna...la mama et farà pujar els fums, jejejeje

Anna ha dit...

molt bé Yolanda!! doncs ja aniràs passant per casa meva!! un petonàs sabadellenca!!