divendres, 6 de febrer del 2009

A LA CERDANYA!!!!!

Ara feia mooooooolts dies que no us he explicat massa coses; sabeu per què? Doncs l'altre dia em van carregar al cotxe i vem estar una bona estona fins que vem arribar, em sembla que mai havia estat tanta estona al cotxe... Quan vem arribar i em van baixar del cotxe, brrrrrrrrrr... feia un fred!!! Allà hi havien els avis i vem entrar a una casa on mai havia estat: era la casa de la Cerdanya!!!!! Els papes necessitaven tranquilitat i hem anat uns dies a la casa que hi tenen els avis. He vist tantes coses!!!!
Només arribar-hi: un llit nou amb un company nou!!!





I és que com que quan vaig néixer duia una llumeta al peu, deien que semblava un gusiluz i els avis me n'han comprat un de molt xulo, que si li apretes la panxolina fa llum, que guai...
A més, he sortit per primera vegada del país ja que la casa està a França, i això no és tot: vaig anar un dia a Andorra!!! Quantes botigues, quantes coses i... quin fred que hi feia també.




A la Cerdanya he estat molt bé, l'aire és més net (i més fred) i tot és molt més bonic que a la ciutat. He dormit al sofà, he voltat, he anat a la neu, he vist nevar, m'han portat per tot arreu....










M'ho he passat molt bé!!!!!

1 comentari:

Assumpta ha dit...

Anneta, t'he trobat a faltar :-)

Menys mal que ho has passat tan be!! I ja conèixes dos països més!! Uauuu :-)

Saps? els meus nebodets (que ara són uns nens molt, molt però moooolt grans, tenen tretze i vuit anys!!) també tenien un Gusiluz :-)