dimarts, 27 de gener de 2009

ja tinc 2 mesos de vida!!!

Avui ja fa dos mesos que sóc en aquest món, tot i que encara em faltaria una setmana per sortir de la panxa de la mama... i aquí estic, vaig dormint, menjant, tot i que aquests dies em costa una micona fer cacota, però els pares ja em fan massatges perquè pugui fer-ne.

M'han explicat que demà, anem a una altre casa, és a la Cerdanya, es veu que hi ha moltes muntanyes, vaques,cavalls, i que hi fa molt de fred i m'han dit que per primera vegada veuré neu. Ja us explicaré com va l'aventura a casa els avis, segur que m'ho passo teta!!

Mentre's vaig dormint, i m'agrada fer-ho així!

Avui peso 2,520kg!!

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

Apa, Anna!! Que ja passes dels 2 kilos i mig!! com es nota que et dediques a la bona vida :-))

Vigila les males postures dormint, eh? el meu marit posava també el braç tot guerxo dormint i va agafar tendinitis... ara jo sempre vigilo que no el posi d'aquella manera rara :-))

Nineta, que ho passis molt bé a la Cerdanya... i sí, si us plau, ens ho has d'explicar, eh? :-))

Anònim ha dit...

Ohhh que mona! com alces els braços! et menjaria a petons eh! jeje... felcitats per dos mesets i somriu i estira els bracets així eh jeje

a(nn)a ha dit...

Queeeee maca :)
I com m'agrada la feina que faig faré en un futur no gaire llunyà: Educadora infantil!

a(nn)a ha dit...

Em sembla que has malinterpretat ;)
La història no té res a veure amb mi, era per un concurs de relats sobre el tema : Les consequencies dels accidents, i d'això ve el meu relat.

:)

zel ha dit...

Hola bufona...estàs bé? Sí? Ja pots menjar molt, eh? Però que molt...

Fes non non, el meu nen petit, jo et diré com es fan sabates, fes non non el meu nen petit, t'ho diré quan seràs al llit...

Cançoneta de bressol preferida del meu fill Bernat que ja té 16 anys!!!! Petons, guapíssima!