divendres, 2 de gener de 2009

BIBI!!!!!!


Avui al matí ha vingut la mama, ha vingut sola perquè el papa no sé què havia de comprar... he menjat moooolt bé. Després, a les 12 ha vingut el papa, ja feia dies que no m'agafava i he estat tan bé.... i sabeu que? doncs m'ha donat el primer bibi!!! Abans m'ha posat un jerseiet que... pobre papa... li ha costat una mica de posar-me perquè jo no m'he parat de moure i fins i tot plorar.. jejejje. La Dolors m'ha col·locat als braços del papa i li ha dit com ho havia de fer per donar-me el bibi i ho ha fet molt bé!! I jo també perquè m'ho he menjat tot menys 6cc. Ell deia que estic feta tota una campiona i després de fer el rotet m'ha tingut en braços fins que ha vingut la mama; han estat una estoneta més amb mi i han marxat a dinar. Jo m'he quedat taaaaaaan bé i taaaaaaaan espatarrada....

Ara a les 6 han dit que tornaran, EN TINC UNES GANES!!!!
Avui peso 1,730 kg

3 comentaris:

Assumpta ha dit...

Petita Anna :-)

Fa goig veure què preciosa estàs i com vas creixent!!

Què bé et cuiden la mama, el papa i les teves amigues que ens vas presentar l'altre dia, eh? :-)

Anònim ha dit...

Veus Anneta com et cuiden els papes i et donen de menjar... tu has de menjar molt eh... que t'has de fer gran com naltros!

jacker ha dit...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold