divendres, 16 de gener de 2009

fins sempre Nani!

La mama ahir estava molt i molt trista, el seu gos, de quan ella era petita, s'ha mort.
Han estat 13 anys, 8 dels quals la mama ha visqut amb ella, perquè després va anar a viure amb el papa.
Diu la mama que la Nani, era molt juganera, i que sempre sempre, havia jugat amb la corretja quan caminàven pel carrer, això si, amb ella no li bordava mai a l'escala, i els avis ja no sabien com fer-s'ho perquè amb ells, si que bordava.
Ahir ens va deixar, i la mama, la iaia Mª Carme i l'avi Josep, que són els que l'han viscut, ho van passar molt malament. Nani, siguis on siguis, diu la mama que sempre sempre t'estimarà, vas ser, i sempre seràs el seu primer gos.

Avui peso 2,000kg, més o menys, perquè ara ja em peso a la farmàcia, i com que ahir anava amb roba, i a l'hospital només anava amb el body... haviam la setmana que vé.. :)

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ai, quina llàstima, Anna...

Jo no he tingut mai gosset però sé com te'ls pots arribar a estimar, el carinyo incondicional que et donen.

Menys mal que la mama, només miran-te a tu, segur que estarà menys trista... ara és com si, durant uns dies, tu l'haguessis de cuidar una mica a ella, saps? Després ja li passarà i recordarà a Nani amb alegria i totes les coses bones i divertides... però ara estarà una mica xafadota i tu la cuidaràs :-)

Toqui ha dit...

Lo siento Anita!!! yo creo que casi no haría falta tener uno en casa, solo con haber tenido "bastante contacto" con alguno se dará cuenta de lo que puedes sentir. Contenta porque siemrpe la tendrás en el recuerdo y estoy tan segura de que tú y Lluís después, la habéis dado tanto cariño... que se habrá ido feliz. A mí un gatín se me puso malo hace año y pico, y nunca olvidaré la compañía cariño que me daba y todo lo que aportaba a casa. Un beso, a disfrutar de Fosca, qeu ya ví que está guapísima, no quiero decir que la vaya a reemplazar porque es imposible pero ya me entiendes. besín!

Toqui ha dit...

Toquina permite que deje este mensaje aquí para tu mami... tienes que decirle que cómo puedo firmar en su blog porque no encontré cómo... a no ser que tenga blog etc... gracias por dejarme firmar en el tuyo... 2kilitos ya??? está muy bien eso eh!!! a seguir asi!!! Un beso en el moflete!

Anònim ha dit...

Però saps Anneta? la teva mama sap que la Nani sempre hi serà... les persones i fins i tot animals que estimes hi són sempre...

maicher ha dit...

I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!
wholesale jewelry