dijous, 22 de gener del 2009

QUANTES COSES NOVES!!!!!!!


Ja fa una setmana i mitja que vaig sortir de l'hospital i ja m'han passat tanes coses...... Fa dies que us ho vull explicar però és que amb tantes coses que fem, que ens passen, que veig; tanta gent que coneixo cada dia, persones que potser ja m'havien vingut a veure des de darrere el vidre però que, clar, jo encara no havia pogut sentir ni veure bé.

Ja he vist la llum del sol, he conegut casa meva (els papes ja me l'han ensenyat casi tota, a vegades estic amb ells a dalt i mentre ells estan a l'ordenador jo faig nones a l'hamaquita), normalment estic també al menjador (mentre ells miren la tele) o a la cuina. He descobert també la meva habitació i fins i tot ja m'han posat en el llitet que faré servir quan sigui una mica més gran. He estrenat el meu bressolet amb els llençols que em va fer la iaia, ja he anat a passejar amb el cotxet, he dormit a l'hamaquita, m'he banyat!!!!!!!!! He conegut a les meves gossetes i ja he "patit" alguna llepada de la Fosca (i els papis l'han renyat!!!). He anat a comprar, a passejar per Sabadell i fins i tot m'han portat a un lloc que es compren mobles i moltes altres coses i on m'han comprat els llençolets pel llit gran.

He estat a casa els avis Lluís i Queca (on he vist celebrar el primer aniversari d'algú!!), a casa la iaia Mª Carme la tieta i la besàvia, he conegut a amics dels papes.... buffffff, he fet tantes coses!!!!!

L'altre dia vaig anar al pediatre i els va dir als papes que estic perfecte!!!! i que m'havia engreixat mooolt en una setmana, que guai!!!!!!

HE FET TANTES COSES!!!!!! I tantes que diuen que n'haig de fer... ES MOLT GUAI PODER ESTAR FORA DE L'HOSPITAL, ES MOLT GUAI VIURE!!!!!!

I a tots vosaltres també tinc moltes ganes de conèixer-vos.


Fins aviat!!!!!!!!!

2 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ninetaaaa!! Quantes coses has fet :-))

Saps que estàs maquíssima a totes les fotos? :-)

Anònim ha dit...

Oh... però si cada dia estàs més maca eh... oi que aprendre és divertit? i aviat podràs veure i aprendre moltes més coses...